Haber

İmamoğlu, 19 Mayıs kutlamalarına katıldı

İSTANBUL Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Kutlamalara katıldı. İmamoğlu, ‘Sevgili gençler, gücünüzü bilin ve bildiğiniz doğrulardan asla vazgeçmeyin. Sevgili gençler, demokrasi, adalet ve eşitlik mücadelesinde gençler her zaman en ön saflarda mücadele etmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Maltepe etkinlik alanında düzenlenen kutlama ve konser programında eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte sahne alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: , “Sevgili gençler, bu akşam tam size göre bir şölen. Çıkarın, o güzel ruhunu hissedin. Özgürlüğü hissedin, huzuru hissedin, kalbinizi hissedin, ömür boyu asla vazgeçmeyeceğinizi hissedin. Sevgili gençler, gücünüzün farkında olun ve bildiğiniz doğrulardan asla vazgeçmeyin.Sevgili gençler,gençler her zaman demokrasinin,adaletin,eşitliğin ön saflarında yer almıştır.Hak,hukuk,adalet yoksa gerisi boştur.Unutmayın. , Atatürk gençlikten aldığı büyük güçle yola çıktı. Genç heyetiyle gençlerin neler başarabileceğini çok iyi biliyordu. Onun için neler yaptı, Cumhuriyetimizi yeniden siz gençlere emanet etti” dedi.

GENÇLERİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VE UMUTLARINI ELİNDEN ALMA ZAMANI DOLDU

Gençlerin ‘ceketini çıkar, kollarını sıva’ sloganlarını yanıtsız bırakmayan İmamoğlu, ‘Sevgili gençler unutmayın gençlere hak ettiği değeri vermeyenleri, gençlere saygı göstermeyenleri unutmayın. Gençlerin bu ülkenin geleceğinde yeri yoktur. Gençliğin özgürlüğünü ve umudunu elimizden almaya çalışanların zamanı bitti. Gençler artık burada kendi vatanlarında, İstanbul’da hayalini kurdukları hayatı kendi elleriyle inşa edecekler. Kara bulutlar dağılacak ve gençler kazanacak. Çünkü sevgili gençler umutsuzluk değil umut her zaman kazanır. Şikayet eden değil, yüreği olan her zaman kazanır, cesur olan kazanır. Yola çıkanlar kazanır, durup bekleyenler değil. Sevgili gençler unutmayın gençler kazanır bir avuç değil millet kazanır.

izmit-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu