Haber

Avustralya’da 10 yaşındaki çocuk ‘cinsel saldırı’ iddiasıyla gözaltına alındı

Avustralya’nın Queensland eyaletinde aralarında 10 yaşındaki bir çocuğun da olduğu dört ‘gencin’ cinsel saldırı şüphesiyle gözaltına alındığı açıklandı. Eyalet polisi, iddiaya göre, İtalyalı bir turistin eyaletin kuzeyinde 10 yaşındaki çocuk tarafından saldırıya uğradığını, yardım çağrısında bulunmasının ardından diğer şüphelilerin de kadına saldırdığını söyledi. Olayın üzerinde dört şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

The Guradian gazetesinin haberine göre, Queensland Eyalet Emniyet Müdürlüğü’nden Kevin Goan, iddiaya göre, 23 yaşındaki kadının bugün yerel saatle 10.00 sıralarında Cairns CBD’de yürürken, 10 yaşındaki çocuğun cinsel saldırısına uğradığını söyledi. Goan, turistin saldırıdan sonra polis çağırdığını, ardından diğer erkek çocukların da kadının ‘üzerine saldırdığını’ belirtti. Kadının saldırıda hafif yaralandığı, vücudunda çürük ve başında çiziklerin olduğu, hastaneye kaldırılmasının gerekmediği belirtildi.

Goan, olay sırasında orada bulunduğu iddia edilen diğer erkeklerin de gözaltına alınmasının beklendiğini belirterek görgü tanıklarından polisle iletişime geçmesini istedi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

kumlucaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu